Kampeerterrein Emst

Het kampeerterrein op de Woesterberg in Emst is voor de LCKV lange tijd een “zekere bestemming” geweest in het kampseizoen. Sinds 1970 is hier in de zomervakantie onafgebroken gekampeerd en daardoor hebben veel LCKV-ers warme herinneringen aan dit terrein en z’n omgeving. Sinds 2011 heeft “Vrienden van LCKV” het beheer van Emst overgenomen en is er de mogelijkheid om een aantal weekenden per jaar te kamperen op Emst, in de periode van 1 april tot 1 oktober. De vergunning is beperkt tot maximaal 6 weekenden waarvan er 1 gereserveerd is voor het onderhoudsweekend. 

Voor “Vrienden van” past het beheer van Emst perfect in de doelstelling: “het vasthouden van het LCKV-gevoel”; Vrienden kunnen gebruik maken van Emst voor het organiseren van kampreünieweekenden, het opfrissen van oude tradities als bijvoorbeeld het fietsweekend “De Hel van Heerde” of het ontwikkelen van nieuwe “Vrienden van”-gerelateerde activiteiten. Je kan met minimaal 6 personen tot maximaal 20 personen kamperen op het terrein Emst.

Wil je zo’n weekend organiseren? Hou er dan rekening mee dat aanvragen tbv het komende jaar vóór medio september binnen moeten zijn. Tijdens het bestuursweekend (eind september) kan het bestuur dan een eerlijke keuze maken m.b.t. toewijzing van de 5 beschikbare weekenden.

Voor meer informatie en/of het aanvragen van weekenden kun je contact opnemen met Arjen van Driel via contact@vriendenvanlckv.nl